Manicure

Een manicure is een cosmetische behandeling van je handen en/of vingernagels. Deze verzorging kan een ontspannend als verzorgend doeleinde hebben. Tijdens elke manicure zal de nagelstyliste de nagels op lengte en in een mooie vorm vijlen. Daarnaast worden vaak ook de nagelriemen verzorgd en de velletjes van de nagelriemen verwijderd. Afhankelijk van de noden van de klant worden de handen en nagels soms met een verzorgende crème behandeld. Een manicure eindigt vaak met het lakken van de nagels. Het assortiment van verschillende soorten manicures is bij ons zeer uiteenlopend. Je kan vrijwel voor alles bij ons terecht. Je vindt ons volledige manicure assortiment terug onderaan de pagina onder het titeltje “wat bieden we aan”. 

Heb je vragen of wil je een manicure bij ons boeken? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. We helpen je altijd met een glimlach verder! 

Wat bied ik aan

Handverzorging


Tijdens onze handverzorging geniet je van een relaxerende massage van de handen en onderarmen. Nadien wordt een verzorgende handcrème aangebracht. Onze handverzorging is de perfecte manier om je handen even te ontspannen en laten verwennen. 

Nagelverzorging


Tijdens onze nagelverzorging worden je nagels helemaal onder handen genomen. Je nagels worden gevijld en gevormd in combinatie met een verzorging van de nagelriemen. Aan onze nagelverzorging kan eventueel gekoppeld worden met het lakken van je nagels met een nagel- of gellak. 

Nagelverlenging


Het woord zegt het zelf, tijdens onze nagelverlenging worden je nagels verlengd. We gebruiken hiervoor sjablonen op de nagels. Ook een nagelverlenging kan in combinatie gedaan worden met een lakken van je nagels met een nagel- of gellak. 

Gellak


Gellak is een lak die op de nagel wordt aangebracht en moet uitharden onder een LED of UV lamp. Dit type lak is sterker dan een gewone nagel dus het is perfect voor zwakkere nagels te beschermen. Afhankelijk van de kwaliteit van de nagels blijft gellak gemiddeld 2 à 3 weken zitten. Gellak is ook zeer gemakkelijk verwijderbaar, je kan het gewoon afpellen. Eens deze er is afgepeld, kan er meteen een nieuwe kleur aangebracht worden. 

Nagelreconstructie


Bij gelnagels brengen we de kunstnagel in verschillende lagen aan op de eigen nagel. Elk laagje wordt uitgehard onder een UV- of LED-lamp. Gelnagels zijn zeer flexibel en blijven gemiddeld 2 à 3 weken zitten. Na 2 à 3 weken kan je je nagels dan laten bijvullen of laten verwijderen. 

Nail art


Nail art is een leuke manier om je nagels wat mee op te vrolijke. Onze nagelstyliste brengt versieringen aan op je nagels. Nail art kan gedaan worden op nagellak, gellak en gelnagels. Je kan bijvoorbeeld diamantjes op je nagels laten plaatsen, patroontjes of figuren laten tekenen, … De opties zijn eindeloos bij Nail art. 

BIAB


BIAB staat voor Builder In A Bottle, het is dus een verstevigende en opbouwende gel dat in een flesje zit en het dient om op natuurlijke nagels te plaatsen. BIAB is dikker dan gellak, maar dunner dan acryl nagels. Het blijft ongeveer 2 à 3 weken zitten. 

Wil je zelf mooie nagels?

Prijs:

Manicure
BIAB Gellak full color
BIAB Gellak french
BIAB Gellak full color verlenging
BIAB Gellak french verlenging
Gellak verwijderen +verzorging 
Herstelling nagel 
Nail art
Lakken (nagellak)


€ 25,00
€ 45,00
€ 50,00
€ 55,00
€ 60,00
€ 25,00
€ 5,00 per nagel
€ 3,00 per nagel
€ 15,00