Zwangerschapsreflexologie

Zwangerschapsreflexologie is een zachtere vorm van voetreflexologie voor zwangere vrouwen, voor vrouwen die zwanger willen worden, voor baby’s en mannen. Net zoals gewone voetreflexologie worden de drukpunten in de voeten gemasseerd. 

Waarvoor kan het helpen? 

Zwangerschapsreflexologie is een zeer veelzijdige behandeling die kan helpen op zowel fysiek als geestelijk vlak. Met wat het precies kan helpen, hangt af van de patiënt, aangezien zwangerschapsreflexologie goed is voor zwangere vrouwen, vrouwen die zwanger willen worden en baby’s. 

Bij zwangere vrouwen kan het helpen met

  • Zwangerschapskwaaltjes 
  • Hormonale onbalans 

Bij vrouwen die zwanger willen worden, kan het helpen met

  • Menstruatieproblemen
  • Menopauze 
  • Hormonale onbalans 

Bij baby’s kan het helpen met 

  • Rust te geven aan de baby 
  • Kwaaltjes zoals reflux, krampen, … 
  • Huilbuien

Bij mannen

  • Hormonale onbalans

Wat kan je verwachten? 

Omdat iedere persoon anders is, bestaat er geen algemene zwangerschapsreflexologie behandeling die voor iedereen werkt. Iedereen heeft andere klachten en problemen dus elke patiënt heeft een gepersonaliseerd plan van aanpak nodig. Daarom zal onze reflexoloog eerst met jou samen zitten om te bespreken wat jouw klachten en noden zijn of wat de klachten en noden van je baby zijn. Op basis daarvan stelt zij een behandeingslplan op. Nadat het behandelingsplan is opgesteld, kan er gestart worden met de sessies. Deze duren ongeveer een uur. 

Tijdens de behandelingen bepalen we waar het probleem vandaag komt. Eens ze dit heeft vastgesteld, worden de juiste drukpunten behandeld om het probleem aan te pakken. De meeste behandelingen bij een reflexoloog bestaan uit meerdere sessies, hoeveel precies hangt af van het type probleem dat de patiënt ervaart. 

Ook voor mannen

Tijdens een zwangerschapsreflexologiesessie worden mannen aangemoedigd om een ondersteunende rol te spelen door de behandeling te ontvangen en tegelijkertijd de verbinding met hun partner te versterken. Door de sessie samen te ervaren, kunnen mannen een dieper begrip ontwikkelen van de fysieke en emotionele veranderingen die hun partner doormaakt en kunnen ze actief bijdragen aan haar welzijn.

Zelf de zwangerschapsreflexologie uitproberen?

Duur: ±40min

Prijs:
Zwangerschapsreflex


€ 55,00