Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is een massage van de rug, schouders en nek die je helemaal tot rust brengt. Het dient om je lichaam volledig te doen ontspannen en de stress van je af te duwen. Dit doen we door met langzame en losse bewegingen je huid te masseren. Zo komt endorfine vrij in je hersenen en zal je helemaal ontspannen. 

Hoe verloopt onze ontspanningsmassage? 

We startten het proces met een intakegesprek. Op deze manier kunnen we bepalen wat je probleemgebieden zijn. Eens deze zijn vastgesteld, kunnen we aan de eigenlijke massage beginnen. Een standaard ontspanningsmassage bij Yenta Enid duurt ongeveer 30 minuten

Waarop we specifiek focussen, hangt af van de probleemgebieden. Maar in het algemeen zijn de meest voorkomende probleemgebieden, de rug en schouders. Dus meestal starten we bij een ontspanningsmassage met het masseren van je hoofd/rug en wordt er naar beneden gewerkt. Dan na ongeveer 15 minuten zullen we vragen om te draaien en zal zij hetzelfde doen maar dan aan de voorkant van je lichaam. Op het einde van deze geweldige massage ben je dan helemaal ontspannen en voel je je zo goed als nieuw. 

Voor wie is onze ontspanningsmassage? 

Een ontspanningsmassage is eigenlijk geschikt en voordelig voor iedereen, omdat het zeer veel voordelen met zich meebrengt. Het zorgt voor een betere bloedcirculatie, sneller spierherstel, vermindert stress, … Maar er zijn weldegelijk een aantal klachten waar dit type massage extra goed voor is. Dus een ontspanningsmassage is perfect voor mensen met: 

  • Chronische pijn 
  • Rugpijn 
  • Spierpijn 
  • Nek- en schouderklachten 
  • Hoofdpijn en migraines 

Een ontspanningsmassage zal zeker een verminderend en wegnemend effect hebben op bovenstaande klachten. Dus heb jij last van bovenstaande klachten of gewoon nood aan ontspanning? Dan is een ontspanningsmassage zeker iets voor jou. 

Zelf de massage uitproberen?

Prijs:

Ontspannigsmassage  rug
Herbal Earth massage
Herbal Heaven massage
Energetische massage
Yogi-Man massage
Oorkaarsen
Lichaamskaarsen


€ 45,00
€ 55,00
€ 55,00
€ 65,00
€ 65,00
€ 50,00
€ 55,00