Nagelstyliste

Kies voor een manicure, pedicure of combineer beide behandelingen voor een complete verzorging van je handen en voeten. Bij Yentaenid is hygiëne en gebruik van hoogwaardige producten belangrijk.

Pedicure

Een pedicure is dus een alomvattende term voor alles dat met een behandeling van de voeten te maken heeft. Doordat de mens veel op zijn of haar voeten staat, zijn er veel alledaagse voetproblemen. Een aantal voorbeelden zijn eelt, likdoorns, schimmelnagels, … Een pedicure houdt dus in dat deze problemen aangepakt worden om zo je voeten terug gezond te maken.

Manicure

Een manicure is een cosmetische behandeling van je handen en/of vingernagels. Deze verzorging kan een ontspannend als verzorgend doeleinde hebben. Tijdens elke manicure zal de nagelstyliste de nagels op lengte en in een mooie vorm vijlen. Daarnaast worden vaak ook de nagelriemen verzorgd en de velletjes van de nagelriemen verwijderd. Afhankelijk van de noden van de klant worden de handen en nagels soms met een verzorgende crème behandeld. Een manicure eindigt vaak met het lakken van de nagels. Het assortiment van verschillende soorten manicures is bij ons zeer uiteenlopend.