Gelaatsverzorging

Tijdens een gelaatsverzorging wordt je volledige gezicht helemaal onderhanden genomen. Eerst gaat de verzorgingsspecialist je gezicht reinigen zodat het helemaal proper is. Daarna begint ze aan de gezichtsverzorging. Elke gezichtsverzorging wordt afgestemd op de noden van de klant. De gezichtsverzorging voor een droge huid ziet er bijvoorbeeld helemaal anders uit dan een voor een vette huid. Maar voor elk huidtype worden de juiste producten gebruikt om de huid te verzorgen. Zo zorgen we ervoor dat je een stralende huid hebt.

Een gelaatsverzorging is zeer ontspannend maar is ook voordelig voor de algemene gezondheid van je huid. Momenteel bieden we 3 verschillende gelaatverzorgingssessies aan namelijk de korte, de basis en de luxe verzorging. Bepaal samen met onze verzorgingsspecialist welke verzorging jouw huid nodig heeft en samen laten we je huid terug stralen! 

Voor elk type huid wel iets 

Wat zeer belangrijk is om naar te kijken tijdens een huidverzorging, is het type huid van de klant. Een klant kan een droge huid, problematische huid, vette huid, normale huid, rijpere huid, … hebben. Elk type huid heeft namelijk een iets andere gelaatsverzorging nodig. Bij een vette huid ga je bijvoorbeeld weinig tot geen gebruik maken van producten met een hoog vetgehalte want dat is niet voordelig voor dat type huid. Daarom zitten we voor elke gelaatsverzorging even samen met onze klant om te bepalen welke behandeling het beste is voor hen en hun huid. 

We bieden enkel het beste aan aan onze klanten. Dit doen we niet enkel door elke gelaatsverzorging te personaliseren, maar ook door gebruik te maken van de beste producten. Bij Yenta Enid opteren we enkel voor producten van de beste kwaliteit met natuurlijke ingrediënten. Door dus de combinatie van kwalitatieve, natuurlijke producten en een gepersonaliseerde gelaatsverzorging, kunnen we telkens garanderen dat na een van onze gelaatsverzorgingen je huid helemaal zal stralen en gehydrateerd zijn.

Wat zijn de voordelen van een gelaatsverzorging?

Onze huid beschermt ons tegen de rest van de wereld. Het is een soort van filter dat elke dag opnieuw in contact komt met allerlei verschillende dingen. Daarom is het dus belangrijk om goed voor je huid te zorgen. Dit kan op verschillende manieren, maar iets dat zeer goed is voor je huid zijn verzorgingen waaronder bijvoorbeeld een gelaatsverzorging. 

Een gelaatsverzorging helpt namelijk met je huid een extra laag bescherming te geven tegen alle stoffen in de buitenwereld. Daarnaast helpt het ook tegen rimpels, het zorgt ervoor dat je huid minder snel uitzakt en langer elastisch blijft en dat je huid er gewoon weg gezond uitziet. Het heeft ook mentale voordelen want tijdens een gelaatsverzorging word je 30 tot 90 minuten lang helemaal gepamperd. Je kan even volledig relaxen en al je zorgen vergeten. 

Wat bieden wij aan?

Korte verzorging


Heeft je huid even nood aan een snelle oppepper? Tijdens onze korte verzorging wordt je huid 30 minuten in de watten gelegd. Dit wordt allemaal gedaan met kwalitatieve producten afgestemd op de noden van jouw huid.  

Basis verzorging


Onze basis verzorging is iets uitgebreider dan onze korte verzorging. We nemen een uur te tijd om je gezichtshuid onder handen te nemen en helpen met deze terug gezonder te maken. Daarnaast nemen we ook even de tijd om je gezicht te laten ontspannen met een korte massage. Dit wordt allemaal gedaan met kwalitatieve producten afgestemd op de noden van jouw huid.  

Luxe verzorging


Onze luxe verzorging is de meest uitgebreide verzorging die we aanbieden. 90 minuten lang focust onze gelaatsverzogingsspecialiste op de noden van jouw gezicht. We stellen specifieke problemen vast en gaan doelgericht te werk. Op deze manier willen we helpen met de eerste stappen zetten naar een volledig herstelde en gezonde huid. Ook deze verzorging wordt gedaan met kwalitatieve producten afgestemd op de noden van jouw huid. 

Zelf een gelaatsverzorging uitproberen?

Prijs:

Korte gelaatsverzorging
Basis gelaatsverzorging
Luxe gelaatsverzorging


€ 45,00
€ 70,00
€ 80,00