Massages

Een massage kan gezien worden als een medicijn dat goed is voor het lichaam en je ziel. De masseuse manipuleert je lichaamsweefsel aan de hand van aangeleerde technieken zoals te effleurage, tapoteren, kneden en strijken. Wat er precies gebeurt, is dat gespannen spieren worden gemasseerd om zo stofwisseling en bloedsomloop te stimuleren. Zo wordt de spier gemanipuleerd om terug te gaan naar de oorspronkelijke spierspanning. Dit zorgt voor een hele verlossing in het lichaam. Soms kan het zijn dat je nadien spierpijn, hoofdpijn of nekpijn ervaart, wat komt doordat tijdens de massage bepaalde stoffen worden losgelaten die hiertoe lijden. Maar deze kwaaltjes willen wel zeggen dat de massage heeft gewerkt. 

Een massage kan dienen om te ontspannen, maar het kan ook dienen om te recupereren. Kathleen zal samen met jou bekijken wat je noden zijn en zo wordt een plan van aanpak vastgesteld. Er zijn namelijk twee soorten massage waarvoor je terecht kan bij Yenta Enid: een ontspanningsmassage en een energetische massage. 

Heb jij interesse in onze massage? Aarzel dan niet en boek nu een afspraak bij ons! 

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is een volledige massage van rug, schouders en nek die je helemaal tot rust brengt. Het dient om je lichaam volledig te doen ontspannen en de stress van je af te duwen. Dit doen we door met langzame en losse bewegingen je huid te masseren. Zo komt endorfine vrij in je hersenen en zal je helemaal ontspannen. 

Energetische massage

Een energetische massage is een heerlijk ontspannende massage die op energiepunten focust om zo je lichaam terug in balans te brengen, zowel op fysiek als mentaal vlak. Kathleen zal op een zeer intuïtieve manier te werk gaan. Tijdens een energetische massage wordt er vooral gefocust op energiebanen en het wegwerken van blokkades. Het is dus de perfecte manier om je lichaam tot rust te laten komen.