Pedicure

Een pedicure is dus een alomvattende term voor alles dat met een behandeling van de voeten te maken heeft. Doordat de mens veel op zijn of haar voeten staat, zijn er veel alledaagse voetproblemen. Een aantal voorbeelden zijn eelt, likdoorns, schimmelnagels, … Een pedicure houdt dus in dat deze problemen aangepakt worden om zo je voeten terug gezond te maken. Maar deze behandeling is niet enkel verzorgend. Het kan ook ontspannende doeleinde hebben. Bij Yenta Enid bieden we onder andere gespecialiseerd of esthetische pedicures, voetverwennerijsessies, pedicures met gellak en nail art aan.

Een pedicure in combinatie met een gellak 

Na het uitvoeren van de verzorgende pedicure kunnen de voeten ook altijd even extra verwend worden door middel van een gellak. Gellak is namelijk een vorm van nagellak dat veel langer blijft dan gewone nagellak. Daarnaast blijft je nagel op een gezonde en sterke manier verder groeien, ook na het aanbrengen van gellak. Bij Yenta Enid hebben we een heel assortiment aan kleuren waaruit onze klanten kunnen kiezen. Je kan bij ons terecht voor zowel een gewone gellak als een gellak french. Vind je enkel gellak niet genoeg? Dan kan onze specialist er ook wat nail art aan toevoegen om je nagels net iets specialer te maken.  Natuurlijk kan je ook bij ons terecht als er een nagel gebroken is en deze moet gereconstrueerd worden of als je je gellak wil laten verwijderen. 

Voetverwennerij

Bij Yenta Enid blijft het niet bij gewone pedicures of pedicures in combinatie met een gellak. Helemaal niet zelfs, je kan namelijk ook bij ons terecht voor een voetverwennerijsessie. Tijdens onze voetverwennerijsessie worden je voeten helemaal verwend met een voetbad, scrub en ontspannende voetmassage. Het is de perfect voor vermoeide, droge of pijnlijke voeten, of als je gewoon zin hebt in een verwensessie. Aangezien we onze voeten veel gebruiken, is het van cruciaal belang dat je hiervoor goed zorg draagt. Onze voetverwennerijsessie is hier dus perfect voor! 

Laat je voeten verwennen! 

Zelf een pedicure uitproberen?

Prijs:

Pedicure
Gespecialiseerde pedicure
Gellak na pedicure
Gellak french na pedicure
Alleen gellak op de tenen
Gellak verwijderen
Lakken na pedicure
Alleen lakken (nagellak)
Nail art op gellak
Ingegroeide nagel
reconstructie
Voetverwennerij


€ 39,00
€ 42,00
€ 35,00
€ 39,00
€ 45,00
€ 15,00
€ 10,00
€ 15,00
€ 3,00 per nagel
€ 10,00 per nagel
€ 15,00 per nagel
€ 35,00