Energetische massage

Een energetische massage is een heerlijk ontspannende massage dat op energiepunten focust om je lichaam terug in balans te brengen, zowel op fysiek als mentaal vlak. Kathleen zal op een zeer intuïtieve manier te werk gaan. Tijdens een energetische massage wordt er vooral gefocust op energiebanen en het wegwerken van blokkades. Het is dus de perfecte manier om je lichaam op fysiek en mentaal vlak tot rust te laten komen. Bij Yenta Enid kan je terecht voor een aantal verschillende energetische massages, namelijk een algemene energetische massage, een yogi-man massage, een herbal earth massage en een herbal heaven massage. Daarnaast kan je ook terecht bij ons voor oor- en lichaamskaarsen. Meer informatie over elke specifieke massage vind je hieronder terug. 

Voor wie zijn onze energetische massages? 

Aangezien energetische massages zeer intuïtieve massages zijn, zijn ze eigenlijk goed voor iedereen. De voordelen van deze massages zijn dan ook zo veelzijdig dat echt iedereen er baat bij kan hebben. Energetische massages dragen namelijk voordelen met zich mee zoals: 

  • Het verminderen van stress en spanning. 
  • Een rustgevend en ontspannend gevoel creëren.
  • Blokkades wegwerken.
  • Je energie levels verhogen. 

Doordat we onze energetische massages ook op elke persoon afstemmen, kunnen we garanderen dat iedereen er op een manier baat bij zal hebben. 

De verschillende soorten 

Er zijn zeer veel verschillende soorten energetische massages. Elk type heeft zijn eigen voordelen en doeleinde. Bij Yenta Enid kan je terecht voor 5 soorten energetische massages, namelijk 

  • Een yogi-man massage 
  • Een herbal earth massage 
  • Een herbal heaven massage

Daarnaast is Kathleen ook gespecialiseerd in oor- en lichaamskaarsen. 

Tijdens deze massage gebruiken we een klein houten mannetje, de Yogi Man. Dit figuur staat voor kracht, energie, bescheidenheid en de cirkel van het leven. De yogi-man massage heeft namelijk 2 heel specifieke doelen, het opheffen van emotionele bokkades en de balans tussen lichaam en geest herstellen. 

De herbal earth massage is een zachte vorm van voetreflexologie dat zowel stimulerend als ontspannend werkt. Tijdens deze massage wordt er dus vooral gefocust op de voeten en de onderbenen. Het hoofddoel van de massage is om voor ontspanning te zorgen.

Zelf de massage uitproberen?

Prijs:

Ontspannigsmassage  rug
Herbal Earth massage
Herbal Heaven massage
Energetische massage
Yogi-Man massage
Oorkaarsen
Lichaamskaarsen


€ 45,00
€ 55,00
€ 55,00
€ 65,00
€ 65,00
€ 50,00
€ 55,00