Verzorging

Ben je opzoek naar een kwalitatieve verzorgingsspecialist in de regio Geel, Meerhout, Laakdal? Zijn je voeten aan een relaxerende of professionele pedicure toe? Heeft je gezicht nood aan wat extra verzorging? Wil je dat je nagels er verzorgd uitzien? Dan moet je bij Yenta Enid zijn! Je kan bij ons terecht voor pedicures, manicures, gelaatsverzorgingen en suikerontharingen. Samen met de verzorgingsspecialist bekijken we wat jij nodig hebt om je helemaal te doen stralen. 

Een goede verzorgingssessie kan wonderen doen voor je humeur, je zelfvertrouwen en je uitstraling. Als je er goed uitziet, zal je je meteen ook goed voelen. Onze verzorgingssessies passen natuurlijk ook helemaal binnen ons motto “verzacht je leven, lichaam en ziel” want dat is wat een kwalitatieve en ontspannende verzorgingssessie hoort te doen. Doordat onze verzorgingssessies positief zijn voor zowel je uiterlijk als voor je welzijn, kunnen onze klanten er maximale voordelen uit halen op lange termijn. Want hoe beter je je voelt, hoe positiever je in het leven staat! 

Aarzel dus niet en boek nu een verzorgingssessie bij Yenta Enid! Ons assortiment is uitgebreid genoeg dat ieders zijn of haar ding vindt! 

Pedicure

Een verzorging dat we aanbieden bij Yenta Enid zijn pedicures. Pedicure is namelijk een alomvattende term voor alles dat met een behandeling van de voeten te maken heeft. Deze behandelingen hebben vaak zowel een ontspannend als verzorgend doeleinde. Tijdens een pedicure kan bijvoorbeeld eelt worden verwijderd, maar kunnen ook de teennagels worden gelakt. Bij Yenta Enid bieden we onder andere gespecialiseerd of esthetische pedicures, voetverwennerijsessies, pedicures met gellak en nail art aan. 

Manicure

Manicures zijn ook een verzorging waarvoor je bij Yenta Enid terecht kan. Een manicure is namelijk een cosmetische behandeling van je handen of vingernagels. Ook deze verzorging kan zowel een ontspannend als verzorgend doeleinde hebben. Ons manicure aanbod is ook aanzienlijk groot! Bij Yenta Enid moet je zijn voor gewone manicures, BIAB gellak full color en french, nail art en nog veel meer. 

Gelaatsverzorging

Tijdens een gelaatsverzorging wordt je volledige gezicht gereinigd en verzorgd. Zo zorg je ervoor dat je een stralende huid hebt dat je 10 jaar jonger doet lijken. Een gelaatsverzorging is zeer ontspannend maar is ook voordelig voor de algemene gezondheid van je huid. Momenteel bieden we 3 verschillende gelaatverzorgingssessies aan namelijk de korte, de basis en de luxe verzorging. Bepaal samen met onze verzorgingsspecialist welke verzorging jouw huid nodig heeft en samen laten we je huid terug stralen! 

Suikerontharing

Ook voor suikerontharingen moet je bij Yenta Enid zijn. Een suikerontharing is namelijk een ontharingstechniek die alle haren vanaf de wortel verwijdert uit je huid met behulp van een soort van suikerpasta. Door de haren op deze manier te verwijderen, groeien ze dunner terug. Zo verfijnen telkens je haartje en heb je er minder en minder last van. Deze verzorging bieden wij zowel voor vrouwen als voor mannen aan. Daarnaast wordt bij een suikerontharing enkel gebruik gemaakt van natuurlijke producten, wat niet enkel goed is voor het milieu maar ook voor je huid.